EHFA sportedzőként végeztem az IWI-nél 2010-ben. A tánccal már kiskoromban összehozott az élet, 4 évesen írattak be szüleim egy társastánc kurzusra, ahol latin és standard táncok alapjait tanultam. Ezután kerültem be a Zalaegerszegen működő Helikon Táncklubba, ahol több évig versenytáncoltam.

Mivel zenei általános iskolába jártam a néptánc 8 évig kötelező jelleggel jelen volt az életemben, amellyel a folyamatos fellépések is együtt jártak.

13 évesen kezdtem el keresgélni olyan táncstílus után, ahol nem szükséges párban lenni illetve újfajta, modern mozgásstílust – akkoriban csak úgy hívtuk, hogy videoklip dance-t – tanulhatok, így találtam rá Zoltán Erika tánciskolájára, ahova 3 évig rendületlenül jártam. Az iskola sajnos megszűnt a városomban, így viszont új helyen folytathattam tudásom bővítését és kezdtem el pályafutásomat az Ámokfutók tánciskolájánál. Nagyon sok fellépési lehetőséghez jutottunk az akkori oktatónk révén. Itt kezdtem el megismerkedni a táncoktatás örömeivel is és mivel az edzőm úgy látta, hogy rátermett vagyok erre a feladatra, így idővel elkezdtem a saját tánciskolám kiépítését.

Először Zalaegerszegen oktattam, majd Nagykanizsán és Zalalövőn is lettek csoportjaim. Fellépéseket, táborokat és versenyeket biztosítottam a táncosaimnak. A főiskolás éveim alatt ismerkedtem össze egy versenytáncossal, akivel elkezdtünk Nagykanizsán gólyabálokra és szalagavatókra táncokat betanítani. Pár évvel később már egyedül oktattam zalaegerszegi középiskolákban szalagavatókra formációs táncokat. Időközben elvégeztem az IWI sportedző képzését és elkezdtem dolgozni a zalaegerszegi XXL Fitness és Wellness Központban.

Budapestre költözésemkor a munkám sajnos nem tette lehetővé, hogy a táncoktatással ilyen mértékben tudjak foglalkozni, így került az életembe a jegyespárok oktatása. Lehetett szó nyitótáncról, vagy a párnak – a násznép, barátok részéről – szánt meglepetés koreográfiákról mindig szívesen vettem a felkéréseket.

Főbb elért edzői eredmények

  • Területi táncbajnokság győztese két egymást követő évben
  • Zala megyei bajnokság győztese két egymást követő évben
  • MLTSZ Tánc Világbajnokság selejtezőjén 3. illetve 4. hely, ezzel kvalifikálva magukat a világbajnokságra
  • ZTE hazai kosárlabda mérkőzéseinek szüneteiben fellépés kéthetente szombatonként a 2009-2010-es szezonban