Reni és Zsolti:

Reni és Zsolti referencia

„Katának köszönhetjük, hogy a nyitótáncunk örök élmény marad számunkra. Habár már korábban is ismertük egymást, oktatóként egészen új oldaláról ismerhettük meg. Végtelenül türelmes, és ami még fontosabb ízig-vérig profi. Az elképzeléseinket ő foglalta keretbe, adott nekik „életet”. 🙂 Meleg szívvel ajánljuk mindenkinek, akik kedves, megbízható oktatót keresnek! Kata biztosan nem okoz csalódást!”

 

Adri és Balázs:

Adri és Balázs referencia

Külföldről hazatérve esküvő előtt 5 nappal kértük fel Katát, hogy tanítson meg nekünk egy nyitótánc koreográfiát. Időpont egyeztetés után intenzív magánóra keretében hozzánk igazodva, egyéni ütemben, a saját kívánságaink szerint tanított minket táncolni személyre szabott koreográfiával.Remek társaságban, vidám hangulatban 3 nap alatt sikerült is elsajátítani a nyitótáncot, amivel nagy sikert arattunk!Hálás köszönet érte! 🙂 „

 

Viki és Balázs:

Viki és Balázs fotó

„Profi és türelmes tánctanárt ismertünk meg a Kata személyében. Az együtt töltött órák barátságos, laza hangulatban teltek. Nem ismer lehetetlent, mindig törekedett arra, hogy kihozza belőlünk a maximumot. A nyitótánc felejthetetlen volt számunkra, ami az ő érdeme is. Nyugodt szívvel ajánljuk!”

 

Ildi és Roland:

Ildi és Roland referencia

„Semmi tánccal kapcsolatos múltunk nem volt, úgyhogy tényleg az alapokról kellett kezdened velünk. Az órákat nagyon élveztük, de voltak nehéz pillanatok „lépések-számolások 1-2-3”, de ügyesen átsegítettél rajta. Felkészülten és pontosan érkeztél minden óránkra, szuper koreográfiát csináltál és az esküvőnkön meg is volt a sikere. Nagyon élveztük, önbizalmat adott! A buli fénypontja volt a NYITÓTÁNCUNK! Köszi még egyszer! 🙂 „

 

Balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium 12C osztálya (2015. decemberi szalagavató):

MOD_0977-kicsi

„Kata profizmusával, laza, lendületes és jó hangulatú óráival teljesen belopta magát a szívünkbe már az első órától kezdve. Mindenben kikérte a véleményünket, így mi dönthettünk az angol és a bécsi keringő között és a zenét illetően is szabad kezet kaptunk. Előre összeállított, hosszú, a fiatalok által ismert és kedvelt zenei lejátszási listákat kaptunk tőle, így a választás nem volt egyszerű a jobbnál jobb dalok között. Végzős évfolyamként mindenki tele van plusz órákkal, szakkörökkel délutánonként, de Kata mindig hozzánk alkalmazkodva, rugalmasan kezelte az órák időpontját akár első órában a tanítás előtt, akár délután a tanítást követően, így soha senkinek nem volt megterhelő a próbákon részt venni. Gyors tempóban haladtunk hisz későn álltunk neki és sürgetett az idő, így segítségképp mindig megkaptuk legépelve a lépések menetét, így aki esetleg lemaradt otthon tudta memorizálni és pótolni a hiányosságait. A szalagavatón a közönség állva tapsolt és azt hiszem ennél nem is kell több! Csak ajánlani tudjuk Katát és nagyon hálásak vagyunk neki hogy felejthetetlenné tette számunkra a szalagavatónkat! 🙂 „

 

Balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium 13A osztálya (2015. decemberi szalagavató):

„Katát a szalagavató keringőnk betanítására kértük fel. A lecke fel lett neki adva, hiszen nem a legegyszerűbb osztállyal volt dolga és időhiányban is szenvedtünk. Hozzánk igazodva, szinte bármelyik időpontban tudott ránk egy órát szakítani, akár heti több alkalommal is. Az órák jó hangulatban teltek, tudta koordinálni bolondos csapatunkat, a közös hangot hamar megtaláltuk. A véghajrában is folyamatosan mellettünk állt, minden nehézséget együtt oldottunk meg. Hatalmas köszönet!!”

 

Gabi és Gergő:

gabi-es-gergo

„Mindenféle tánctudás nélkül veselkedtünk neki a nyitótánc tanulásának, amire Kata segítsége nélkül semmi esélyünk sem lett volna. Elhitette velünk, hogy képesek leszünk rá, nagy türelemmel és hihetetlen profizmussal viseltetett irántunk. Minden órát a nevetés és a jókedv határozott meg, így a tanulás és a gyakorlás is sokkal könnyebben ment. Végig bíztatott, bízott bennünk, ennek köszönhetően hatalmas sikerünk volt a nagy napon, örök hála neki érte. Őszinte szívvel ajánljuk Őt mindenkinek, aki profitól szeretne tanulni és fontos neki a jó hangulat, vidámság.”

 

Hajni és Sanyi:

hajni-es-sanyi

„Sok vidám órát töltöttünk el Katával a nyitótáncunk betanítása során. Minden alkalommal igazodott az igényeinkhez, bíztatott minket és remek koreográfiát állított össze. Úgy alakult, hogy az esküvő lebonyolításában is az Ő segítségét kértük, ahol szintén a mi érdekeinket szem előtt tartva egyeztetett mindenkivel. Köszönjük a segítséget!”

 

Ildi és Roland:

13987532_1144092332322701_3397385993769708427_o

” Nagyon köszönjük Kata Kelemen (esküvőszervező, táncoktató) türelmes, profi, precíz munkáját és kedves személyiségét, hogy ezzel a tánccal egy örök élménnyel lettünk gazdagabbak és az ott jelenlévőknek mosolyt csaltunk az arcukra. A kezdeti lépéseknél is türelmes voltál és bátorítottál minket, hogy jó lesz ez….! 🙂 Csak halkan megjegyzem, hogy hiányzik a gyakorlás!

 

Szimi és Andris:

szimi-es-andris

„Abszolút kezdőként, semmilyen tánctudással nem rendelkezve találtuk meg Katát, de már az első alkalom után biztosak voltunk abban, hogy pont ő kell nekünk. Kezdetleges kételyeinket nagyon hamar eloszlatta felhőtlen jókedvével, amely az alkalmak során ránk is átragadt, és jó hangulatban teltek a gyakorlás órái a nappalink közepén. 🙂 Nagy segítség volt számunkra (és óriási rugalmasság az ő részéről), hogy a saját lakásunkban próbálhattunk, és minden esetben sikerült időpontot is találni. Szinte hihetetlennek tűnt – de végül az eredmények is őt igazolták – hogy csupán néhány alkalom után mit tudott kihozni belőlünk. Minden várakozást felülmúló sikert aratott a nyitótáncunk, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a vendégek visszatapssal „követelték” a táncunk megismétlését! 🙂 Bármely ismerősünknek nyugodt szívvel merjük ajánlani Katát! „

 

Gina és Norbi:

gina-es-norbi

„Nagyon Szépen szeretnénk megköszönni Neked kedves Kata az esküvői nyitótáncunk koreográfiájának megtanítását!
Csak hogy Minden kedves olvasó el tudja képzelni:
Ilyenek voltunk mi:
Kezdők, táncot távolról sem ismerők.. ?
Amit a Katától kaptunk:
kedvesség, segítőkészség, türelem, pontosság, kreativitás, még több türelem, egy remek, humoros, látványos, egyszerűnek nem nevezhető, koreo.
Kata mindig, minden helyzetben türelmesen, lelkesen, remekül oktatott minket, mindent megtett hogy jól érezzük magunkat az óráin, és extrém rövid rendelkezésre álló időnk alatt is remek , és az egész násznépnek tetsző látványos koreot tanított meg nekünk . ?
Szívből ajánljuk őt mindenkinek, mert kitűnő tanár, szakmai tudása, vidámsága és hozzáállása garantált sikert eredményez!
Köszönjük szépen!
Üdv: Némethék (; „

 

Szandra és Misi:

szandi-es-misi

„Mondhatni a véletlennek köszönhetően ismertük meg Katát, hisz mikor videóst kerestünk és akadtunk rá a tökéletesre, az első megbeszélésen mutatta be nekünk Peti a párját aki tánc oktató. Az órák fantasztikusak voltak. Kata abszolút profi és mellé még iszonyat kedves, türelmes és vicces is. Enyhén szólva sem vagyunk táncos lábúak, vagy 1000-szer keveredtünk bele az ‘egy-két-há’-kba meg az össze-visszákba (akarom mondani össze-szétekbe) ? és még izgultunk is…. konkrétan végig egy hajszál választott el attól h lefújjam az egészet. Aztán eljött a pillanat és ahogy a zene megszólalt elszállt minden félelem, és minden tökéletes volt. Utána megfordulva láttuk, hogy Kata kicsit megkönnyezte a sikerünket ezzel is bizonyítva h igazán oda teszi magát minden koreográfiába és neki is nagyon fontos, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Ha most készültök a nagy napra keresve sem találtok jobb párost náluk! Köszönünk szépen mindent még egyszer. Örülünk, hogy megismerhettünk! ? „

 

Balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium 12C osztálya (2016. decemberi szalagavató):

12c-szalag1

„Kata személyében egy nagyon lelkiismeretes, modern es közvetlen tánctanárt ismerhettünk meg. Meglehetősen szokatlan, nem mindennapi zenét választottunk, igy már az elején egy plusz kihívás elé állítottuk Katát. Három hónap alatt mindkét keringő alapjait sikeresen betanította nekünk, ami persze nem a legegyszerűbb munka… Ha véletlen elmaradt a tesi óránk, egyből jött plusz órát tartani, igy hetente többször is találkoztunk vele, ami bizonyítja a rugalmasságát. Pár próbával a nagy nap előtt kiesett egy párunk, igy a szalagavatónk hetén (!) borult minden.. na itt jött be Kata mérhetetlen kreativitása, két próba alatt átkoreografálta nekünk sikeresen a táncunkat! A próbák alatt mindenben a segítségünkre volt, meg videokat is készített, hogy megtudjuk nézni otthon. Az általa kitalált „meglepetéssel” hatalmasat alkottunk a szalagavatón! Mi Katát és a Pepemoviest is bátran ajánljuk mindenkinek!”