Reni_Zsolti_Vacsora_183_resize

Az esküvői nyitótánc a koreográfia bonyolultságától és a Ti táncos előképzettségetektől függ. Célom, hogy a legjobbat hozzam ki belőletek és a tanultakat teljes nyugalommal, élvezettel és mosolyogva táncolhassátok el a nagy napon.

Az oktatás teljes mértékben a Ti igényeitekhez igazodik, legyen szó a zeneválasztásról, a stílusról, az időbeosztásról és a koreográfiáról.

Az órák 60 percesek, egy esküvői nyitótánc betanulása minimum 4-6 alkalmat vesz igénybe, a szalagavatós/gólyabálos nyitótáncok elsajátítása általában 2-3 hónap heti egyszeri rendszerességgel történő órák esetében.

Az esküvői nyitótánc elsajátításának nem kell kifejezetten tükrös (vagy bérelt) teremben történnie, amennyiben rendelkeztek (vagy ismerősi körötökben bárki rendelkezik) olyan megfelelő hellyel, ahol kivitelezhető egy koreográfia betanulása.

_DSF5845

A szalagavatós/gólyabálos nyitótáncokat iskolátok aulájában,tornatermében vagy valamelyik tantermében tanulhatjátok be, így extra terembérleti költség nem terhel titeket, és a helyszín ismerete nagy előnyt jelent a még sikeresebb előadáshoz.